مجله آموزشی چاشلند

قهوه برای سرماخوردگی خوب است یا بد؟ خواص و مضرات

برای سرماخوردگی23

بسیاری از افراد تصور می‌کنند قهوه برای سرماخوردگی خوب است، اما بعضی از افراد هستند که با این نظر مخالف‌اند و معتقدند قهوه برای سرماخوردگی بد است و می‌تواند باعث التهاب بیشتر گلو شود. اگر شما هم برای پیدا کردن پاسخ سؤال خود در حال خواندن این مطلب هستید تا انتهای این بلاگ از سایت چاشلند با ما همراه باشید.

خواص قهوه برای سرماخوردگی

قهوه یکی از نوشیدنی‌هایی است که آنتی اکسیدان بالایی دارد. به همین خاطر می‌تواند هنگام سرماخوردگی برای درمان التهاب گلو مفید باشد؛ بنابراین اگر می‌خواهید بدانید که خواص قهوه برای سرماخوردگی چیست، باید بگوییم که این نوشیدنی می‌تواند به درمان گلودرد کمک کند و عفونت‌های مربوط به سینوس‌ها را کاهش دهد.

سرماخوردگی‌های ویروسی باعث درگیر شدن گلو و سینوس‌ها می‌شوند و اگر بیماران بتوانند روزانه یک الی دو فنجان قهوه بنوشند برای بیماری آن ها بسیار مفید است. بسیاری از افراد هستند که عادت به خوردن قهوه دارند، اما به خاطر صحبت‌هایی که درباره مضرات قهوه برای سرماخوردگی شنیده‌اند در طول دوران بیماری قهوه نمی‌خورند و همین باعث می‌شود تا خلق و خوی آن ها تغییر کند.

باید به این دسته افراد بگوییم که مبتلا شدن به آنفولانزا یا سرماخوردگی مانعی برای مصرف این نوشیدنی خوش طعم و خوش عطر نیست و می‌توانید به اندازه مناسب از آن استفاده کنید. در واقع مهم‌ترین نکته‌ای که هنگام سرماخوردگی باید به آن توجه داشته باشید، این است که به خاطر خاصیت اسیدی قهوه ممکن است تورم گلوی شما بیشتر شود؛ بنابراین باید از روش‌هایی برای دم کردن قهوه استفاده کنید که حالت اسیدی آن کمتر شود. به عنوان مثال می‌توانید قهوه را سرد دم کنید.

به طور کلی قهوه برای افزایش سیستم ایمنی بدن مفید است و همچنین به خاطر اینکه قهوه انرژی‌زا است، هنگامی که افراد دچار سرماخوردگی و بی‌حالی می‌شوند با نوشیدن یک فنجان قهوه می‌توانند از حالت کسلی و بی‌حالی در بیایند و هوشیاری خود را به دست بیاورند. بهتر است بیماران در ابتدای صبح برای شادابی و نشاط یک فنجان قهوه میل کنند و فنجان دوم را هم ۸ ساعت قبل از خواب بنوشند تا تأثیر مثبتی در روند بهبودی بیماری آن ها داشته باشد.

برای سرماخوردگی

مضرات قهوه برای سرماخوردگی

در مواقع سرماخوردگی به دلیل اینکه سیستم ایمنی بدن افراد ضعیف می‌شود، ممکن است نسبت به خوراکی‌ها یا نوشیدنی‌های مختلف واکنش‌های آلرژیک نشان دهند. قهوه نیز یکی از نوشیدنی‌های حساسیت‌زا است. به همین خاطر ممکن است هنگام سرماخوردگی بیماران با مصرف آن دچار حساسیت شوند. پس بهتر است به زمان مصرف و مقدار مصرف نوشیدن قهوه در زمان سرماخوردگی توجه کنند.

همچنین به خاطر اینکه قهوه می‌تواند باعث بی‌خوابی شود و در مواقع سرماخوردگی استراحت نقش بسیار مهمی در بهبود بیمار دارد، اگر تصور می‌کنید که نوشیدن قهوه برای باعث بی‌خوابی شما می‌شود و نمی‌توانید راحت استراحت کنید، بهتر است از خوردن آن پرهیز کنید.

البته می‌توانید برای جلوگیری از بی‌خوابی، ۸ ساعت قبل از خواب از نوشیدنی قهوه استفاده کنید و در ساعات پایانی شب که قصد استراحت دارید از نوشیدن قهوه پرهیز نمایید. به این صورت دیگر مشکلی برای استراحت در زمان سرماخوردگی نخواهید داشت.

یکی دیگر از مواردی که باید هنگام سرماخوردگی به آن توجه داشته باشید و در نوشیدن قهوه احتیاط کنید، این است که قهوه باعث افزایش ادرار می‌شود و همین باعث می‌شود تا آب بدن بیمار کاهش پیدا کند. از آنجا که بیماران باید هنگام سرماخوردگی آب و مایعات به اندازه کافی بنوشند تا بتوانند ویروس‌ها را دفع کنند، اگر میل بنوشیدن قهوه دارند باید حتماً آب به اندازه کافی بنوشند تا آب از دست رفته بدن را تأمین کنند.

البته افزایش ادرار خود می‌تواند باعث افزایش سرعت بهبود بیماران شود. چرا که سریع‌تر ویروس‌ها از بدن دفع می‌شوند. خاصیت اسیدی قهوه هم یکی از مواردی است که ممکن است جز مضرات قهوه برای بیماران باشد. به همین خاطر توصیه می‌شود برای دم کردن قهوه از روش‌هایی استفاده شود که میزان اسیدی قهوه را کاهش دهد. مصرف هر خوراکی یا نوشیدنی تا حد نرمال چه در حالت عادی چه در حالت بیماری برای بدن انسان مفید است. این افراط و تفریط است که می‌تواند باعث بروز مشکلاتی در بدن ما شود و سیستم ایمنی بدن را مختل نماید.

 

کلام پایانی

نوشیدن قهوه هم می‌تواند برای سرماخوردگی خوب باشد هم بد؛ اما تأثیر آن به زمان نوشیدن قهوه و نحوه مصرف آن بستگی دارد. در این نوشتار از سایت چاشلند به تأثیرات مثبت و تأثیرات منفی قهوه برای بدن هنگام سرماخوردگی اشاره کردیم. اگر به میزان مصرف قهوه و زمان مصرف آن توجه داشته باشید، در زمان سرماخوردگی هم می‌توانید نوشیدنی مورد علاقه‌تان را میل کنید. فقط باید ۸ ساعت قبل از خواب قهوه میل کنید. به اندازه کافی آب بنوشید و قهوه را با روش‌هایی دم کنید که خاصیت اسیدی آن کاهش پیدا کند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *