-
-
چوب دارچین سیگاری80گرم حاج محمد جلالی آبادان
۲۳,۰۰۰ تومانچوب دارچین سیگاری بدلیل شکل زیبا و عطر قوی تر نسبت به چوب دارچین معمولی بیشتر در سرو انواع دمنوش -چای -و طبخ برنج استفاده میشود . -
-
-
-
چای یک نوشیدنی معطر و گیاهی است که انواع مختلفی از آن در کشورهای گوناگون کشت می شود. کلمه چای یک واژه چینی است که بدون تغییر در تلفظ به همان صورت وارد زبان فارسی شده است.
فرآوری چای شامل حرارت دهی، اکسیداسیون، افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوههای دیگر و خشک سازی است. برای تهیه چای به عنوان نوشیدنی باید برگ ها، جوانه ها و یا شاخه های فرآوری شده بوته ی چای را در آب داغ ریخته و به مدت چند دقیقه آن را روی حرارت کم بگذارید تا دم بکشد.
چای سرشار از مواد آنتی اکسیدان، کافئین، تئین و تئوفیلین به صورت طبیعی است که طعمی دلچسب و البته کمی تلخ و گس دارد. به طور کلی می توان این نوشیدنی فاقد کربوهیدارت، پروتئین و چربی دانست.
چای را می توان بر اساس کشور و منطقهٔ تولید چای، از لحاظ ریزی یا درشتیِ خردههای و از لحاظ فراوری های تولیدی به دسته تقسیم کرد. همچنین از لحاظ فرآوری این گیاه به چهار دسته زیر تقسیم می شود.
بر طبق نوع فرآوری ای که روی چای انجام می شود، انواع چای را تولید می کنند. در صورتی که برگ های چای بعد از چیده شدن، بلافاصله عملیات خشک سازی روی آن ها انجام نگیرد؛ اکسیده شده و پلاسیده می شوند. در این فرایند برگ های سبز چای به دلیل تخریب سبزینه آن به سرعت رنگ تیره می گیرند و مواد جوهرمازو از آن ها خارج می شود. بعد از فرآوری به منظور متوقف کردن اکسیداسیون باید با حرارت دادن برگ ها،آب برگ ها را خارج کنیم.
برگ سبز چای به صورت دو برگ و یک غنچه که از با کیفیت ترین و لطیف ترین قسمت های بوته چای می باشد چیده می شود.
اولین مرحله برای فرآوری و تولید چای، مرحله پلاس یا پلاسیده شدن برگ است. در این مرحله برای آماده سازی برگ چای برای مراحل مالش و تخمیر، رطوبت برگ گرفته می شود. انجام مرحله پلاس باعث ایجاد تغییرات فیزیکی مانند کاهش رطوبت ، خارج شدن از حالت تردی و تغلیظ مواد موجود در برگ و تغییرات شیمیایی مانند افزایش فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز، تجزیه پروتئین های موجود در برگ به اسیدهای آمینه، تجزیه کلوروفیل و…) روی برگ چای می شود.
پس از پلاسیده شدن برگ ها آن ها مالش می دهند که باعث متلاشی شدن سلول ها و لول کردن و پیچیدگی برگ ها می شود تا مواد محتوی آن ها بیرون بریزد. دیگر اینکه مرحله مالش سبب می گردد برگ سبز چای در مجاورت با اکسیژن هوا قرار گیرد و عمل تخمیر انجام شود. عمل تخمیر چای سبب آزاد شدن ماده دیاستاز موجود در برگ چای شود.
در تولید چای سیاه مرحله تخمیر یا اکسیداسیون بسیار اهمیت دارد. زیرا عمل تخمیر و جذب اکسیژن حتما باید صورت گیرد تا چای رنگ سیاه داشته باشد. این مرحله در مرحله مالش آغاز شد و در این مرحله تکمیل می شود. مرحله تخمیر یک مرحله حساس از فرآیند آوری چای است و چون در این مرحله خشک کردن چای تثبیت می شود تاثیر زیادی روی کیفیت و عطر و رنگ و طعم چای می گذارد.
این مرحله پایان دادن به عمل اکسیداسیون چای، حفظ کردن و ثابت نگه داشتن خصوصیات چای است. این مرحله خود شامل دو عملیات گرم کردن برگ و خشک کردن برگ می باشد.
در مرحله طبقه بندی چای را از نظر درشتی و ریزی جداسازی می کنند که هر طبقه از چای دارای نام های خاصی هستند.
در نهایت چای را در کیسه هایی می ریزند و بسته بندی کرده و مشخصاتی آن را مانند وزن چاي ، نوع آن و تاريخ توليد را ردوی آن ها ثبت می کنند.
چای منبع غنی و طبیعی از موادی است که برای سلامتی لازم است. یکی مهم ترین محتویات چای آنتی اکسیدان هایی مانند کاتچین (Catechin)هستند؛ که در برگ تازه چای، 30 درصد کل وزن برگ خشک چای را همین ماده تشکیل می دهد. چای سفید و سبز نسبت به چای سیاه دارای کاتچین بالاتری هستند؛ ولی چای سیاه چون دارای اکسید شوندگی بالایی است این ماده را کمتر دارد.
کافئین ماده ی دیگری است که به عنوان یک محرک قوی در چای وجود دارد. هر فنجان چای حدود 40 میلی گرم یا 3 درصد وزن چای خشک کافئین دارد. دو ماده دیگر یک در چای وجود دارند تئوفیلین و تئوبرومین است که البته این دو ماده به مقدار بسیار کمی در چای وجود دارند.
بی شک خرید چای درجه یک و عالی که هم از کیفیت بالایی برخوردار باشد و هم قیمت مناسبی داشته باشد برای هرکسی می تواند خوش آبند باشد، ما در سایت چاشلند این مهم را برای شما فراهم نموده ایم تا شما غزیزان بتوانید به صورت کاملا اینترنی از لیست قیمت و خرید چای در سایت ما دیدن فرمایید و هرکدام را که نیاز داشنید خریداری قرمایید.